Meny

 Terapipakker

Artikkelbilde

Prøv en terapipakke på 8 samtaletimer hvor vi har fokus på reetablering av tillit, hvordan jobbe med svik og problemstillinger knyttet til å stole på. Vi ser også på tilgivelse uten å akseptere handling, og hvordan bruke krisen til å styrke parforholdet og redefinere roller dere har gått inn i.

Prøv en terapipakke på 8 samtaletimer hvor vi har fokus på reetablering av tillit, hvordan jobbe med svik og problemstillinger knyttet til å stole på. Vi ser også på tilgivelse uten å akseptere handling, og hvordan bruke krisen til å styrke parforholdet og redefinere roller dere har gått inn i.
Artikkelbilde

Savner du kjærligheten? Krangler dere om den minste ting? Føler du deg lite bekreftet i hverdagen? Er særegenheter du ble forelsket i blitt grunnlag for irritasjon? Mange par opplever at hverdagssituasjoner skaper unødige konflikter og over tid mangler en rom for nærhet og intimitet. Konfliktene skaper avstand og det kan være vanskelig å nærme seg igjen. Prøv pakken kjærlighet og krangel og få tilbake et godt liv.

Savner du kjærligheten? Krangler dere om den minste ting? Føler du deg lite bekreftet i hverdagen? Er særegenheter du ble forelsket i blitt grunnlag for irritasjon? Mange par opplever at hverdagssituasjoner skaper unødige konflikter og over tid mangler en rom for nærhet og intimitet. Konfliktene skaper avstand og det kan være vanskelig å nærme seg igjen. Prøv pakken kjærlighet og krangel og få tilbake et godt liv.
Artikkelbilde

Er dere stormende forelsket og skal flytte sammen, gifte dere eller inngå partnerskap? Eller kanskje du har fått "kalde føtter" før den store dagen og trenger en peptalk?

Prøv 3 samtaletimer med fokus på å bli kjent med hverandre og få hjelp til å opprettholde god kommunikasjon, kjærlighet og gjensidig tillit og respekt. Lær om hvordan dere skal unngå de vanligste grøftene mange går i.

Er dere stormende forelsket og skal flytte sammen, gifte dere eller inngå partnerskap? Eller kanskje du har fått "kalde føtter" før den store dagen og trenger en peptalk? Prøv 3 samtaletimer med fokus på å bli kjent med hverandre og få hjelp til å opprettholde god kommunikasjon, kjærlighet og gjensidig tillit og respekt. Lær om hvordan dere skal unngå de vanligste grøftene mange går i.
Utviklet av Bysant